Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Valtònyc denuncia que les persones que l’estan perseguint són les mateixes que protegeixen l’emèrit

El raper mallorquí ha lamentat la persecució política i ha donat a entendre que l’han dut a terme per protegir l’emèrit. Valtònyc va ser acusat d’injúries a la corona el 2017 per les lletres de les seves cançons

Redacció
Redacció 19/08/2021
Imatge d'arxiu de Valtonyc

Josep Valtònyc ha tornat a ser notícia després d’una piulada en què ha explicat l’opressió que està sofrint pel fet d’haver-se exiliat. El raper mallorquí ha explicat que ha “romput a plorar” després que la seva àvia li hagi dit que el volia venir a veure abans que fos “massa tard”.

Valtònyc ha condemnat que les persones que protegeixen al rei d’Espanya, en referència a Juan Carlos I, són les mateixes que van iniciar la seva persecució política. D’aquesta manera ha mostrat la voluntat de l’estat espanyol d’ocultar els draps bruts de l’emèrit, que segueix als Emirats Units Àrabs sense data de retorn.

El raper mallorquí ha condemnat la impunitat de Juan Carlos I. “Els responsables del meu exili tenen nom i cognoms, els mateixos que protegeixen al rei d’Espanya, fugat amb diners públics.” ha etzibat.