Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - Edició 1185
La República

Una secció de metges de la Intersindical visita Puigdemont i Comín

El trasllat dels presos és imminent i la Intersindical-CSC ha demanat una vaga general a tota Catalunya. Avui, una secció del sindicat de l’hospital de la Vall d’Hebron, viatjat fins […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 31/01/2019

El trasllat dels presos és imminent i la Intersindical-CSC ha demanat una vaga general a tota Catalunya. Avui, una secció del sindicat de l’hospital de la Vall d’Hebron, viatjat fins a Waterloo per a reunir-se amb el president legítim Carles Puigdemont i el conseller Toni Comín.

Segons explica El Nacional, la trobada ha servit per informar de les pròximes eleccions sindicals en l’àmbit sanitari i també de la pròxima vaga general convocada pel mateix sindicat. Hi han participat representants del moviment Sanitaris per la República i metges de la primària i del secretariat nacional del sindicat. Durant la xerrada, han aprofitat per agrair-los el “sacrifici personal i familiar de l’exili, que ha servit per acreditar, mitjançant les decisions de la justícia europea, l’absència dels delictes de què se’ls acusa i que mantenen empresonats els presos polítics”.