Dijous, 21 de gener de 2021 - Edició 909
La República

Una periodista de TV3 denuncia el greu menyspreu d’un vigilant de Salut per parlar en català

Mireia Prats explica que un responsable de seguretat de la conselleria no l’entenia: “¡Dímelo en castellano, que no te entiendo!”

Gerard Sesé
Gerard Sesé 28/08/2020
Pla mitjà de la consellera de Salut, Alba Vergés, durant la roda de premsa, el 16-7-20 (horitzontal).

Els casos de discriminació, menyspreu i. fins i tot, de maltractament de personal de seguretat, vigilància privada i, àdhuc, policia espanyola són un constant en les denúncies dels ciutadans d’arreu dels Països Catalans.

El més sorprenent de tot és que passin a tota una conselleria de la Generalitat de Catalunya. Així ho assegura la reportera i periodista de TV3, Mireia Prats: “Arribem al departament de Salut: ‘Hola! Som un equip de TV3 que venim a cobrir la roda de premsa'”. Així es presentava a les portes del departament i la resposta del vigilant va ser la següent “¡Dímelo en castellano, que no te entiendo!”

Prats per mostrar la seva estupefacció adjunta al missatge dues icones de cara de sorpresa i hi afegeix “I així, fins a 3 vegades!”.

La periodista de la televisió pública acaba enviant un missatge al Govern: “teniu feina a fer amb un agent de seguretat del departament d’Alba Vergés”.

Relacionats