Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Una periodista de TV3 denuncia el greu menyspreu d’un vigilant de Salut per parlar en català

|

- Publicitat -

Els casos de discriminació, menyspreu i. fins i tot, de maltractament de personal de seguretat, vigilància privada i, àdhuc, policia espanyola són un constant en les denúncies dels ciutadans d’arreu dels Països Catalans.

El més sorprenent de tot és que passin a tota una conselleria de la Generalitat de Catalunya. Així ho assegura la reportera i periodista de TV3, Mireia Prats: “Arribem al departament de Salut: ‘Hola! Som un equip de TV3 que venim a cobrir la roda de premsa'”. Així es presentava a les portes del departament i la resposta del vigilant va ser la següent “¡Dímelo en castellano, que no te entiendo!”

Publicitat

Prats per mostrar la seva estupefacció adjunta al missatge dues icones de cara de sorpresa i hi afegeix “I així, fins a 3 vegades!”.

La periodista de la televisió pública acaba enviant un missatge al Govern: “teniu feina a fer amb un agent de seguretat del departament d’Alba Vergés”.

Et pot interessar  VIDEO | L'humorista Txabi Franquesa deixa amb un pam de nas una dona que fa 60 anys que viu a Catalunya i no s'ha dignat a aprendre català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut