Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Un tuit de Colau en campanya és diametralment oposat al vot de Podemos al 155 digital

|

- Publicitat -

Ada Colau ha quedat retratada (una vegada més) quan es compara el que deia en campanya electoral i després els fets reals polítics que du a terme el seu partit.

En plena baralla dialèctica abans de les eleccions espanyoles del 10-N, Colau posava el crit al cel amb el decret digital que Pedro Sánchez pretenia aprovar, un autèntic 155 digital.

Publicitat

Colau afirmava que Pedro Sánchez volia “intervenir internet per l’ordre públic” i qualificava la decisió de “greu atac als drets i llibertats fonamentals, no ho podem permetre!”. Així doncs, feia una promesa electoral: “Cal frenar-a internet, en els tribunals i en les urnes el pròxim 10-N”.

Però no ha passat ni un mes i ja s’ha incomplert. Sense necessitat, Podemos es va abstenir ahir en l’aprovació del 155 digital espanyol en comptes de votar ‘No’. Un fet que s’interpreta en clau pactista després que Podemos i PSOE hagin arribat a un acord de Gobierno i seria mostrar la primera discrepància. Una acció coneguda també com a “cinisme polític” que la “nova política” practica exactament igual a la vella política.

Et pot interessar  El Govern creu que la Moncloa actua per "interessos electorals" en portar al TC la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut