Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Un porc senglar ataca a una nena de 10 anys a la platja de Cadaqués i queda ferida

|

- Publicitat -

Un senglar ha atacat una nena de 10 anys i l’ha ferida a la cama esquerra a la platja Gran de Cadaqués aquest dilluns al vespre. En aquell moment, la zona estava plena de gent. Una ambulància del SEM la va traslladar al CAP de Cadaqués poc després de les deu de la nit en estat menys greu però després la van haver de portar a l’hospital de Figueres per curar-li la ferida, que se sospita que l’animal li hauria pogut causar amb un ullal. L’alcaldessa de Cadaqués, Pia Serinyana, afirma que tenen un “problema greu” amb els senglar que baixen al nucli urbà, sobretot a l’estiu quan troben menys aigua i menjar a la muntanya, i demana que no se’ls alimenti. Aquesta tarda tenen una reunió amb els Agents Rurals per abordar la situació.

Un amic de la família de la nena, Benjamí Martínez, ha explicat que a quarts de deu de la nit la menor estava jugant, acompanyada de tres infants més, a un extrem de la platja Gran. Va ser aleshores quan van veure baixar un senglar que es va apropar on eren ells. Els menors es van espantar i van arrancar a córrer però el senglar va envestir la nena de 10 anys i la va ferir a la cama esquerra.

Publicitat

L’alcaldessa de Cadaqués, Pia Serinyana, ha lamentat els fets: “Hem parlat amb els familiars de la nena i estan molt preocupats perquè és una ferida important. Aquests animals tenen ullals que poden fer molt mal i és el que va passar. La nena està molt espantada, i els pares també”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut