Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Un minut de silenci en record del nen mort en caure d’un 9è pis a Sant Feliu de Llobregat

|

- Publicitat -

Els veïns de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat) s’han reunit aquest divendres, 28 d’octubre, a la plaça de l’Ajuntament per dur a terme un minut de silenci en record del nen de 2 anys mort en caure d’un 9è pis. 

L’accident va tenir lloc al barri de Can Calders el passat dimecres, 26 d’octubre. El petit es trobava amb la seva cuidadora quan, per causes que es desconeixen, va caure des del balcó del pis, situat en una novena planta. Els serveis d’emergències van traslladar-lo fins a l’Hospital de Sant Joan de Déu, però, malauradament, no es va poder fer res per salvar la vida del petit.

Publicitat

El consistori de Sant Feliu de Llobregat va confirmar la tràgica notícia a través de Twitter, tot convocant el minut de silenci a la plaça de l’Ajuntament, que finalment s’ha dut a terme aquest divendres al matí.

“Estem consternats, les circumstàncies de l’accident són molt dures, la criatura se la van endur amb constants vitals a l’hospital, on malauradament va acabar morint”, ha detallat l’alcalde, Oriol Bossa, a l’ACN. L’Ajuntament ha lamentat el tràngol que està passant la família, motiu pel qual s’han activat els protocols de suport establerts. “Des del mateix dimecres vam activar el servei del centre d’atenció psicològica de Barcelona, que presta servei a Sant Feliu, i estem en contacte a través de serveis socials amb la família per tot allò que necessitin, des del transport a l’allotjament”, afegeix Bossa, tot destacant la dificultat que suposa per a la família tornar a la llar on va morir el petit.

Et pot interessar  Viñuales lamenta l'accident mortal a la Platja del Miracle i recorda que és una zona amb corrents perilloses
Publicitat

Opinió

Minut a Minut