Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Un famós tuitaire substituirà Junqueras al Parlament

|

- Publicitat -

Els diputats d’ERC Oriol Junqueras i Gerard Gómez del Moral han entrat per registre aquest divendres la renúncia a l’acta de diputats del Parlament de Catalunya. Segons han explicat fonts del partit, la renúncia dels fins ara diputats serà efectiva a partir de dilluns i seran substituïts pels membres de la llista dels republicans Jose Rodríguez i Núria Picas en els propers dies.

Després de les eleccions espanyoles del 28-A, Junqueras i Gómez del Moral han estat escollits diputats al Congrés i està previst que prenguin possessió la setmana que ve com a electes de la cambra baixa.

Publicitat

El perfil dels nous diputats catalans

Núria Picas va rebre ahir la Creu de Sant Jordi d’aquest 2019 i va ser, a més, una de les encarregades de parlar en nom de tots els guardonats. L’esportista és una corredora de muntanya  de trail running que ha recorregut els 5 continents i sempre ha estat compromesa amb el país.

José Rodríguez és físic i malgrat que també li agrada el muntanyisme practica un altre esport, també sovint de risc. Ell és el que es coneix com un TwitStar (estrella de Twitter) on se’l coneix com a @trinitro i que acumula prop de 14.000 seguidors. Sovint ha estat protagonista a les xarxes pel seu contundent to en defensa d’ERC i per les picabaralles que tan engresquen aquesta xarxa social.

Et pot interessar  El PSC acusa Junqueras de voler "desacreditar" Illa amb el 'cas Koldo' perquè "li tenen una mica de por"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut