Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Un dels CDRs detingut el 23S: “Van apuntar amb un làser vermell al pit del meu fill”

|

- Publicitat -

Avui fa un any de les detencions arbitràries, injustes i venjatives de l’Estat espanyol a 7 activistes independentistes. L’objectiu d’aquella ràtzia era sembrar la por a les files independentistes que es preparaven per a mobilitzar-se un cop es fes pública la sentència del judici farsa.

Publicitat

Txevi Buigas ha explicat al ‘Tot es mou’ de TV3 la macro-operació policial que van dur a terme les forces d’ocupació a la seva masia a Vic: “Era com una pel·lícula”, recorda. “Hi havia policies encaputxats, dos helicòpters, controls a les carreteres dels voltants i molts agents”.

El moment més colpidor ha estat quan ha recordat que, en plena matinada, va sentir cops a la porta i quan va sortir amb el seu fill d’11 anys, va veure que tenia tres punts vermells al pit (l’apuntaven amb pistoles) i un altre al pit del seu fill: “ens estaven apuntant”.

Ell, com altres 7 CDRs, va estar tres mesos a presó acusats de pertinença a banda armada i terrorisme en el marc de l’Operació Judes.

Et pot interessar  La CUP acusa ERC i Junts de no donar suport als independentistes acusats de preparar un boicot contra la volta ciclista
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió