Edició 2042

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 27 de febrer del 2024
Edició 2042

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 27 de febrer del 2024

Un conegut activista independentista alerta que hi haurà policia espanyola infiltrada l’11-S al Parlament per atonyinar els Mossos

|

- Publicitat -

L’activista sobiranista Rai López, que va caminar per la independència de Catalunya 1.300 quilòmetres per arribar a Waterloo i ara convertit en un tuitaire famós, ha advertit a través de les xarxes d’una possible jugada de les forces estatals per a dinamitar la concentració “alternativa” que des de certs sectors de la població s’està preparant per a contraprogramar la manifestació convocada per l’ANC a plaça Espanya.

El jove ebrenc captura una conversa amb un amic seu que viu fora de Catalunya. Al xat, es pot llegir com l’amistat d’en Rai l’adverteix que “estan enviando un montón de compañeros para el 11 al Parlamento”.

Publicitat

Aquest amic assegura que “se liaran a palos contra los Mossos y rebentaran todo lo que puedan”. Aquest informador demana a en Rai que esborri el seu nom però que ho pot publicar el que li explica.

Les xarxes desconfien

Molts usuaris han començat a desacreditar la captura de pantalla de l’activista independentista. Alguns han assegurat haver rebut el mateix missatge per altres bandes i d’altres, directament, ho han titllat com una manipulació. En Rai ha contestat que la conversa és amb un amic seu i que la captura és seva: “Qui no li agradi que no faci cas, però em veig en l’obligació d’avisar!”.

Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut