Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

Un cap de la policia espanyola denunciat per organitzar dinars a la comissaria de la Verneda en ple estat d’alarma

|

- Publicitat -

La Marca Espanya torna a trontollar de la mà de la Policía Nacional espanyola. Un cap d’aquesta força d’ocupació a Catalunya és la protagonista d’aquesta trista i vergonyosa història.

Publicitat

Resulta que el sindicat majoritari de la Policia Nacional ha denunciat un dels seus superiors a Barcelona perquè hauria organitzat dinars i aperitius dins la comissaria saltant-se la normativa imposada per l’estat d’alarma i dilapidant el distanciament social entre els agents així com les mesures de seguretat exigides per la mateixa policia als ciutadans.

Segon ha explicat TV3, es tracta d’uns àpats convocats sota el nom dels “coronapinchos”, que s’haurien fet a la seu de la Policia Nacional de la Verneda, amb una vintena d’agents, i almenys en tres ocasions.

Segons un comunicat del sindicat Jupol, el comissari denunciat, cap de la Brigada d’Estrangeria, va muntar aquestes trobades en horari laboral i on s’incomplia les mesures de seguretat pel coronavirus. L’última trobada gastronòmica clandestina va ser el 15 de maig. Relaten que el cap va encarregar la compra del menjar a un company i que va convidar a la resta d’agents que es trobaven a la mateixa planta.

Ara, els fets s’estarien investigant internament.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió