Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Un advocat expert en dret penal creu que la sentència caurà abans de l’agost

|

- Publicitat -

El Tribunal Suprem està deliberant sobre la sentència al judici farsa contra el procés. Diferents fonts apunten que mai abans s’havia vist tanta activitat i tan frenètica a la institució: reunions maratonianes fins a 3 dies a la setmana.

Tenint en compte que la resposta ciutadana contra les sentències pot ser contundent (o no) i la possibilitat que hi hagi unes segones eleccions espanyoles, les clavegueres de l’Estat apostarien per a fer pública la sentència al més aviat possible i, si pot ser, quan la majoria de catalans estiguin de vacances.

Publicitat

Una teoria que també ha abraçat l’advocat expert en dret penal Marc Molins, habitual tertulià arreu, que ha assegurat aquest matí a Catalunya Ràdio que “abans que s’acabi el juliol es podria comunicar la sentència del judici del procés”.

Caldrà, doncs, que l’independentisme es posi les piles si no vol perdre una nova oportunitat d’embat amb l’Estat. Allò de “ho tornarem a fer” però “aquest cop bé”.

Et pot interessar  El Suprem cita Puigdemont i Wagensberg a declarar com a investigats de terrorisme en la causa del Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut