Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Txell Bonet sobre les amenaces del TS: “me’ls imagino disfressats de Jòquer i demanant tallar caps”

La dona del pres polític Jordi Cuixart esclata a les xarxes

Gerard Sesé
Gerard Sesé 02/04/2020

Ara fa un parell de dies, el Tribunal Suprem (TS) espanyol va amenaçar els funcionaris penitenciaris de la Generalitat advertint-los que poden incórrer en prevaricació si permeten que els presos polítics passin el confinament a casa sota l’article 100.2.

Aquesta vil coacció del tribunal espanyol, molt comentada a les xarxes i per diferents personalitats polítiques catalanes, també l’ha volgut denunciar la dona d’un dels afectats. Txell Bonet, parella de Jordi Cuixart, ha esclatat a Twitter i ha publicat una sèrie de piulades contra els membres del TS.

Bonet parla de l’estat d’excepcionalitat que viu el país per la pandèmia del nou coronavirus i com tothom ha cedit per a evitar que la Covid-19 segueixi propagant-se. Tothom menys el TS: “I és que en el seu particular confinament (ètic, social, mental, filosòfic), el Tribunal Suprem: AMENAÇA” sentencia Bonet.

A més afegeix que el TS “creu tenir en el seu poder, de manera més literal que mai, la vida de nou persones. Poc importa l’Estat d’Alarma. Ells són l’Alarma, el desafiament, la coacció”.

Segons Bonet, els magistrats “es creuen més forts que el coronavirus, ja que no només són capaços de tancar a presos innocents, sinó també a funcionaris responsables de prendre decisions per no posar en risc la salut col·lectiva”.

I fons i tot Bonet s’imagina el confinament dels magistrats: “me’ls imagino en el seu confinament (ètic, social, mental, filosòfic), maquillats com el Jòquer, fent salts, amb els cabells de la Bruixa Averia, o cridant com la reina d’Alícia al país de les Meravelles “que els tallin el cap!”.