Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

Txell Bonet planta cara a la manipulació de La Vanguardia per criminalitzar els Jordis

La periodista Txell Bonet ha dit prou a la manipulació informativa de La Vanguardia. La dona de Jordi Cuixart ha carregat durament contra un article del diari del Grup Godó […]

Joan Solé 15/10/2018
Txell Bonet, en una imatge d'arxiu

La periodista Txell Bonet ha dit prou a la manipulació informativa de La Vanguardia. La dona de Jordi Cuixart ha carregat durament contra un article del diari del Grup Godó on assegura que les mobilitzacions organitzades per l’ANC i Òmnium tenien una finalitat: “la celebració d’un referèndum i la proclamació d’una República catalana, independent d’Espanya”. Una fita que, “assegura, es desenvolupava al marge de les vies legals”.

Aquest blanquejament de la repressió judicial ha provocat la resposta de Bonet, que es pregunta, “des de quan el dret a manifestar-se és una actuació al marge de les vies legals?”. Manifestar-se, afegeix, “és un dret fonamental, i manifestar-se a favor d’un referèndum és un acte totalment legítim de llibertat d’expressió, un altre dret fonamental”.

La periodista, afegeix, que “ni judicialment ni periodísticament podem permetre la criminalització de la mobilització ciutadana”.