Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

TV3 suspèn en directe 2 programes en menys de 15 dies per problemes tècnics

|

- Publicitat -

Sorprenent situació la que ha viscut la televisió pública catalana: TV3 ha hagut de suspendre dues emissions en directe durant aquests últims quinze dies per problemes tècnics.

Publicitat

Arribar a l’extrem de tallar pel mig un programa en plena emissió ja és poc habitual però molt menys ho és fer-ho dues vegades en un període de temps tan curt.

Ara fa uns 15 dies, el dijous 12 de setembre, el programa dels vespres de Toni Soler ‘Està Passant’ es va quedar sense llum en directe. Després d’intentar salvar la situació, el presentador i director de l’espai va anunciar que cancel·laven l’emissió.

Avui ha estat el torn de patir problemes tècnics fins a suspendre l’emissió al ‘Planta Baixa’ de Ricard Ustrell. En aquesta ocasió, els problemes eren de so i no s’han pogut resoldre. La decisió de l’equip ha estat connectar amb la senyal del 3/24 que oferia el discurs del President Torra al Parlament.

Et pot interessar  La Catalunya Nord recuperarà la cobertura mediàtica: la CCMA reobrirà les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio a Perpinyà
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió