Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

TV3 agafa aire després de l’aprovació dels pressupostos

|

- Publicitat -

Els pressupostos de la Generalitat destinaran 240 milions a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per l’any 2020, una xifra a la que s’hi ha d’incloure cinc milions d’euros més en “prestació de serveis” i “ingressos diversos”. Una inversió que supera els 238,6 milions d’euros que va rebre la CCMA l’any anterior. La xifra del 2019 suposava una inversió de la Generalitat de 229,6 milions d’euros. A aquesta partida s’hi va sumar una aportació extraordinària d’1,4 milions i 10,7 milions, menys 3,1 milions després que el Departament d’Economia ordenés retallar un 6% la despesa del sector públic. Així mateix, als comptes hi ha una partida total per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA de 297,5 milions d’euros.

Millorar la situació actual

Publicitat

TV3 agafa aire amb l’aprovació dels pressupostos després que els comptes públics hagin estat prorrogats des del 2017. Tot i encara ser una xifra baixa per les necessitats de tot un gegant comunicatiu com la CCMA, degut a l’anterior situació, la televisió catalana ha anat baixant la xifra de produccions pròpies i ha apostat per programes més econòmics. Fins i tot, es temia per la continuïtat de programes estrella de la casa com el Polònia si els pressupostos no tiraven endavant. Ara, doncs, la televisió pública així com la ràdio i els canals d’Internet, agafen aire i podran afrontar més contingut propi.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut