Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Tsunami explica quina és l’acció fallida per la presència policial

|

- Publicitat -

Representants anònims de Tsunami Democràtic han atès avui Catalunya Ràdio a una entrevista al programa dels matins. El moviment ciutadà independentista ha descobert quina era l’acció que havia preparat per perpetrar durant el partit i que havia anunciat com a “una segona fase molt complexa”.

Davant l’expectativa generada, la gent va tenir un grau important de decepció quan, acabat el partit, va anunciar que “per la presència policial” no havien pogut dur a terme l’acció.

Publicitat

Segons han explicat a Catalunya Ràdio, la idea era utilitzar drons que pararien el partit amb una pancarta gegant al mig del Camp Nou. Una amb el lema “Spain, sit and talk” i una altra duia un missatge on es posava de manifest que la població catalana està sent discriminada políticament i reprimida per voler exercir drets com l’autodeterminació.

Tsunami assegura que han après dels errors per a les futures mobilitzacions i també ha acusat el Barça de no permetre la visibilitat del lema “Spain, sit and talk” a l’estadi.

Et pot interessar  VIDEO | Òmnium encartella les capitals del país amb el lema 'Protestar no és terrorisme' a l'inici de la campanya del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut