Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Tsunami Democràtic repta al Barça i al Madrid a deixar que es pugui llegir ‘Spain, sit and talk’ al Camp Nou

|

- Publicitat -

Tsunami Democràtic havia avisat que duria a terme una nova acció durant el partit de futbol del pròxim 18 de desembre a Barcelona que disputen el Barça i el Reial Madrid en el campionat de lliga.

Tot i l’anunci d’accions, Tsunami Democràtic ha volgut donar una oportunitat als dos clubs de futbol perquè es mullin i, per tant, que recaigui en les seves mans que es pugui disputar el partit amb normalitat.

Publicitat

Tsunami proposa al Futbol Club Barcelona i al Real Madrid que durant el partit permetin fer perfectament visible, a les grades i al camp, la frase: “SPAIN, SIT AND TALK”.

Segons el moviment ciutadà, és una petició que “respecta el lliure desenvolupament d’un partit de futbol que molta gent espera i, al mateix temps, fa visible la situació d’excepcionalitat que vivim, reclamant el diàleg per posar fi a la situació d’exclusió i segregació política que pateix una part majoritària de la població catalana”.

A més, avisen: “esperem una resposta els pròxims dies, abans d’emetre un altre comunicat”.

Et pot interessar  La CUP adverteix que "la maquinària repressiva de l'Estat" no s'aturarà fins a assolir la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut