Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Tsunami Democràtic demana a tothom que es reservi aquestes 5 dates

Entre elles inclou el Barça-Madrid que ja ha canviat de data

Redacció
Redacció 25/10/2019
Pla d'una noia que mostra un cartell de Tsunami Democràtic cridant a la gent a mobilitzar-se a l'aeroport

El Tsunami Democràtic està en repòs. Després d’un parell d’accions, la més grossa a l’aeroport del Prat, ha mantingut un perfil baix de cara a les manifestacions. De moment s’ha centrat més en intentar que la gent pugui activar la seva aplicació, a través d’un codi QR.

Avui, però, ha trencat el silenci i ha demanat a tothom que es reservin fins a 5 dates per a dur a terme mobilitzacions:
– Dissabte 9 de novembre per una acció a tot l’Estat.
– Dilluns 11 de novembre a un lloc sorpresa
– El dimarts 12 de novembre a un lloc sorpresa
– El dimecres 13 de novembre a un lloc sorpresa
– Finalment, demana també reservar-se la famosa data del dimecres 18 de desembre, dia entre setmana que finalment s’ha de jugar el partit entre el Barça i el Madrid al Camp nou de Barcelona.

El Gobierno amenaça amb més repressió

El govern espanyol “estudia tots els escenaris” i “prepara eventuals respostes” davant les noves convocatòries del Tsunami Democràtic, segons ha afirmat aquest divendres la portaveu de l’executiu en funcions, Isabel Celaá, en roda de premsa posterior al Consell de Ministres. Segons Celaá, “qualsevol mobilització violenta preocupa el govern en el sentit que pren precaucions i cauteles”, i “el Ministeri de l’interior estudia tots els escenaris i prepara les eventuals respostes”. En tot cas ha apuntat que “avui encara no hi ha res en ferm que es conegui” i “només estem en fase de determinats anuncis que s’han vingut fent per determinats mitjans”.