Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Tsunami Democràtic demana a tothom que es reservi aquestes 5 dates

|

- Publicitat -

El Tsunami Democràtic està en repòs. Després d’un parell d’accions, la més grossa a l’aeroport del Prat, ha mantingut un perfil baix de cara a les manifestacions. De moment s’ha centrat més en intentar que la gent pugui activar la seva aplicació, a través d’un codi QR.

Avui, però, ha trencat el silenci i ha demanat a tothom que es reservin fins a 5 dates per a dur a terme mobilitzacions:
– Dissabte 9 de novembre per una acció a tot l’Estat.
– Dilluns 11 de novembre a un lloc sorpresa
– El dimarts 12 de novembre a un lloc sorpresa
– El dimecres 13 de novembre a un lloc sorpresa
– Finalment, demana també reservar-se la famosa data del dimecres 18 de desembre, dia entre setmana que finalment s’ha de jugar el partit entre el Barça i el Madrid al Camp nou de Barcelona.

Publicitat

El Gobierno amenaça amb més repressió

El govern espanyol “estudia tots els escenaris” i “prepara eventuals respostes” davant les noves convocatòries del Tsunami Democràtic, segons ha afirmat aquest divendres la portaveu de l’executiu en funcions, Isabel Celaá, en roda de premsa posterior al Consell de Ministres. Segons Celaá, “qualsevol mobilització violenta preocupa el govern en el sentit que pren precaucions i cauteles”, i “el Ministeri de l’interior estudia tots els escenaris i prepara les eventuals respostes”. En tot cas ha apuntat que “avui encara no hi ha res en ferm que es conegui” i “només estem en fase de determinats anuncis que s’han vingut fent per determinats mitjans”.

Et pot interessar  El membre de la junta d'Òmnium Oleguer Serra fixa la residència a Suïssa arran de la investigació pel Tsunami Democràtic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut