Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Tsunami Democràtic aconsegueix dilapidar la reunió de Sánchez amb Cunillera

|

- Publicitat -

Avui a la 1 de la tarda, Pedro Sánchez, president en funcions del Gobierno, havia de reunir-se amb la delegada del Gbierno espanyol a Barcelona, Teresa Cunillera.

Pocs minuts després de les 12 del migdia, Tsunami democràtic convocava a les xarxes una concentració davant de l’edifici de la Delegación a Barcelona.

Publicitat

Ràpidament, milers de persones s’han desplaçat i han taponat l’accés a la institució al carrer Mallorca amb Roger de Llúria.

Així doncs, Tsunami explicava: “Pedro Sánchez ha acabat anul·lant la seva reunió amb Teresa Cunillera a la delegació. Donem per finalitzada l’acció d’avui. És la força de la gent”

Sánchez no ha tingut una visita plàcida a Catalunya. Ha estat escridassat a les portes de la prefectura de la Policia Nacional espanyola de Via Laietana i ha hagut de sortir amb presses de l’Hospital de Sant Pau quan els mateixos empleats l’han començat a escridassar. Sánchez ha marxat de Barcelona obviant l’oferiment de Torra de reunir-s’hi.

 

 

Et pot interessar  García-Castellón dona un dia als investigats pel Tsunami perquè informin de la seva localització i poder citar-los
Publicitat

Opinió

Minut a Minut