Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

Tsunami Democràtic aconsegueix dilapidar la reunió de Sánchez amb Cunillera

El president espanyol anul·la la seva visita a la Delegación del Gobierno a Barcelona i anuncia que abandona el Principat

Gerard Sesé 21/10/2019
Centenars de persones assegudes davant la delegació del govern a Barcelona,convocats per Tsunami Democràtic. Dilluns 21 d'octubre de 2019 (HORITZONTAL)

Avui a la 1 de la tarda, Pedro Sánchez, president en funcions del Gobierno, havia de reunir-se amb la delegada del Gbierno espanyol a Barcelona, Teresa Cunillera.

Pocs minuts després de les 12 del migdia, Tsunami democràtic convocava a les xarxes una concentració davant de l’edifici de la Delegación a Barcelona.

Ràpidament, milers de persones s’han desplaçat i han taponat l’accés a la institució al carrer Mallorca amb Roger de Llúria.

Així doncs, Tsunami explicava: “Pedro Sánchez ha acabat anul·lant la seva reunió amb Teresa Cunillera a la delegació. Donem per finalitzada l’acció d’avui. És la força de la gent”

Sánchez no ha tingut una visita plàcida a Catalunya. Ha estat escridassat a les portes de la prefectura de la Policia Nacional espanyola de Via Laietana i ha hagut de sortir amb presses de l’Hospital de Sant Pau quan els mateixos empleats l’han començat a escridassar. Sánchez ha marxat de Barcelona obviant l’oferiment de Torra de reunir-s’hi.