Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Tsunami anuncia que la segona acció no ha sortit bé “per la presència policial”

|

- Publicitat -

Tsunami Democràtic dóna per acabada l’acció d’avui un cop ha finalitzat el partit. Hi havia molta expectació per a poder saber quina era la segona fase de l’acció que havia anunciat tot just abans que la pilota comencés a rodar.

Al comunicat, Tsunami ha explicat la segona fase “estava reforçada amb una gran acció que per l’actuació policial no ha estat reeixida”. Així i tot, expliquen que no posa excuses: “Epic fail? Tsunami no ho creu. Un cop més, la gent no ha fallat i segueix tenint clar que això continua mentre no hi hagi autodeterminació, drets i llibertat”.

Publicitat

Tot i això, Tsunami es congratula per la concentració d’avui i avisen que no s’aturen: “la força de la gent no s’atura avui. Acció rere acció es consolida i amb tenacitat incansable recorda que la solució és posar fi a la discriminació política dels catalans que volen exercir el seu dret a l’autodeterminació”.

Et pot interessar  La Fiscalia rebutja la petició de García-Castellón d'investigar de forma secreta les "filtracions" de la causa del Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut