Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Tres anys de presó per tallar la Ronda de Dalt durant la vaga del 8-N del 2017

|

- Publicitat -

La repressió judicial no s’atura: Francisco Garrobo, activista LGBTI i pel dret a l’habitatge, membre de l’associació de veïns de la Meridiana i membre del Partit Pirata de Catalunya ha sabut avui per la premsa que ha estat condemnat a 3 anys i 6 mesos de presó per haver-se manifestat durant la vaga del 8-N del 2017.

Concretament, la sentència de presó és per haver tallat la Ronda de Dalt i el jutge es justifica dient que no estava cobert per la Vaga General de La Intersindical i, a més, el magistrat assegura que Garrobo formava part d’un piquet. Aquella convocatòria va ser per respondre la repressió del 155 i els empresonaments dels presos polítics.

Publicitat

També hi ha un altre condemnat, en aquest cas a 1 any de presó, en Moisès F. Ambdós se’ls condemna d’un delicte de desordres públics greus i han estat absolts del delicte contra la seguretat viària, del qual també eren acusats.

L’activista assegura que recorrerà perquè han vulnerat el seu dret a vaga i la sentència encara no és ferma.

Et pot interessar  La CUP adverteix que "la maquinària repressiva de l'Estat" no s'aturarà fins a assolir la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut