Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Tardà obre la porta a un Govern amb partits “independentistes i sobiranistes”

|

- Publicitat -

Joan Tardà s’ha convertit en una de les cares més visibles del gir estratègic d’ERC. Independentista de pedra picada i de contrastada carrera política, especialment a Madrid, ha estat escollit pels republicans pel seu pes i la seva petja inqüestionable com el peó per a llençar píndoles sobre el futur que plantegen els republicans.

Si fa poc, fins i tot el Molt Honorable president Quim Torra li retreia el mal que fa el seu discurs a l’objectiu de la República (usava el terme terroristes en un article) avui Tardà torna a crear polèmic a les xarxes amb el seu últim tuit.

Publicitat

El republicà assegura que “els partits compromesos amb la viabilitat econòmica de Catalunya, amb la justícia social i amb la reclamació d’un referèndum després del proper cicle electoral no podran obviar el debat de la conformació d’un Govern de front ampli que integri independentistes i sobiranistes”. Dit en altres paraules, obre la porta a un govern català amb partits que no siguin independentistes (els més agosarats s’atreviran a dir que podria ser un nou tripartit amb el PSC) i d’altra que la pantalla passada del referèndum tornarà a planar la vida política com el hàmster que gira en una roda. Per acabar-ho d’adobar, titlla la seva proposta de “victòria” i la que no la segueixi de “sectarisme”.

Et pot interessar  Aragonès proposa celebrar un referèndum via l'article 92 de la Constitució espanyola
Publicitat

Opinió

Minut a Minut