Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Tardà diu que “Florentino Pérez brindarà amb xampany” gràcies a la CUP

|

- Publicitat -

Poc abans de dos quarts de set d’aquesta tarda, els grups parlamentaris de Cs, PSC, CatECP, la CUP i el PPC han tombat el projecte de llei de contractes de serveis a les persones, més coneguda com la Llei Aragonès.

La diputada de la CUP-CC Maria Srivent ho ha celebrat amb unes declaracions als mitjans “un dia de celebració”. Però ràpidament, Joan Tardà, ha carregat contra la CUP i tots els partits que han permès que la llei Aragonès, que ERC havia portat el pes de la seva confecció, hagi quedat en un no res i a les portes de les eleccions.

Publicitat

En una piulada a les xarxes, Tardà lamenta que “CUP, PSC, Comuns, PP i C’s hagin coincidit a votar en contra de la llei” i en relata les conseqüències que creu que tindrà la decisió de l’oposició: “continuarà vigent la llei espanyola que adjudica els contractes només en funció del preu”. Per acabar, deixa caurà una reflexió sorprenent: “Avui Florentino Pérez brindarà amb xampany”.

Et pot interessar  Cleries diu que Junts vol la continuïtat de la legislatura si hi ha una amnistia de reconciliació i pressupostos socials
Publicitat

Opinió

Minut a Minut