Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Sospiten que les càmeres del bar on va morir Albert Solà van ser manipulades

|

- Publicitat -

Una setmana enrere, el conegut com “El monarca de la Bisbal”, Albert Solà, moria de forma inesperada i sobtada, sospitosament abans que s’emetés el programa “¿Quién es mi padre?”, a Telecinco, on Solà explicava la seva batalla judicial perquè se’l reconegués com a fill legítim del rei emèrit, Joan Carles I. Ara, sospiten que les càmeres de seguretat del bar on va morir el monarca de la Bisbal van ser manipulades, ja que no van captar el moment exacte en què Solà va caure.

Solà va morir amb 66 anys el passat 8 d’octubre en un bar de la Bisbal de l’Empordà; l’home havia quedat amb uns amics al local quan, de sobte, va caure a terra, mort. El conegut programa de safareig “Sálvame” revela la suposada manipulació de les càmeres a mans d’una treballadora de l’establiment. La treballadora va moure expressament les càmeres en dues ocasions, 50 minuts abans i 50 minuts després de “l’accident”. Sospitosament, cap d’elles va gravar el moment de la mort de Solà, cosa que ha fet saltar totes les alarmes. En ser consultada per aquest moviment sospitós de les càmeres, la treballadora s’ha excusat dient que és una “cosa habitual” i que no guarda “cap relació amb els fets ocorreguts”.

Publicitat

La primera autòpsia realitzada al cos de Solà revela que va patir una mort derivada d’un “infart agut de miocardi”. Tanmateix, aquesta causa de la mort no convenç a moltes persones que, com ja feia Solà en vida, sospiten que es tracta d’una conspiració que volia treure de l’esfera pública el fill ilegítim de l’emèrit. Per aquest motiu, a la Bisbal reclamen que es practiqui una segona autòpsia, tot i que la causa ja s’ha arxivat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut