Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Softcatalà presenta una versió millorada del Catalanitzador

“Aquest canvi és molt important, ja que determina el pes real de la llengua catalana a Internet, actualment fortament subestimat”, exposen des de l’associació

Redacció 17/12/2021
Font: Web softcatalà

El Catalanitzador de Softcatalà simplifica la configuració en català a qualsevol sistema d’ordinador de Windows o macOS. En executar-lo, el Catalanitzador analitza automàticament els canvis que cal fer i, en un procés guiat, els realitza sense que l’usuari s’hagi de preocupar de res més.

Entre les novetats, destaquen la compatibilitat amb el Microsoft Windows 11, Microsoft Office 2019, Microsoft Office 2021 i el macOS Monterrey. També s’han actualitzat i revisat totes les altres aplicacions, segons explica l’entrada publicada al web.

“Aquest canvi és molt important, ja que determina el pes real de la llengua catalana a Internet, actualment fortament subestimat. A més, afecta la visibilitat del contingut web en català d’empreses i d’institucions públiques”, asseguren des de Softcatalà. Així mateix, remarquen que “identificant-te com a catalanoparlant quan navegues per Internet, facilitaràs que les aplicacions web multilingües amb versió catalana es mostren en la teua llengua”.