Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Societat Civil Catalana intenta sucar amb l’Operació Volkhov

Es personen com acusació popular juntament amb altres associacions unionistes

Agències 16/11/2020
Pla de la roda de premsa de Sonia Reina, Fernando Sánchez Costa i Álex Ramos (Societat Civil Catlana) el 28 de febrer de 2020 (Horitzontal)

Societat Civil Catalana i altres entitats unionistes i ultranacionalistes espanyoles s’han personat aquest dilluns com acusació popular en el cas ‘Volkhov’. En un comunicat, han explicat que les entitats actuaran com una “única representació processal”. Han indicat que es personen en la causa davant la “gravetat” dels fets investigats que perseguien la “destrucció de l’ordre constitucional” i perquè presumptament han suposat un “desviament de fons públics”.

Les entitats han demanat arribar “fins al final” i depurar totes les responsabilitats que se’n derivin. Aposten per aclarir els fets i reiteren la confiança en la justícia i els cossos i forces de seguretat de l’Estat que lideren la investigació.

En concret, formaran part de l’acusació popular Barcelona amb la selecció, Catalunya Suma per Espanya, Impulso Ciudadano, Llibertats i Societat Civil Catalana.