Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Segon cas de portes giratòries de Duran i Lleida: Fitxa de Conseller per l’asseguradora Mapfre

|

- Publicitat -

Nou cas de portes giratòries a Espanya. En aquesta ocasió, però, per partida doble. El nostre protagonista és Josep Anton Duran i Lleida, que després de tota una vida dedicant-se a la política, especialment al Congreso a Madrid, ha anat a parar a grans empreses espanyoles per a tenir una jubilació daurada.

Publicitat

A finals del mes de gener del 2019, el Consell d’Administració de l’empresa pública espanyola Aena va decidir nomenar Duran i Lleida com el nou conseller independent, en substitució d’un altre expolític, el popular Josep Piqué. El canvi va tenir efectes l’1 de març d’enguany.

Ara, pocs mesos després, Mapfre també ha fitxat l’expresident d’Unió com a conseller del seu negoci internacional, segons explica VozPopuli. Mapfre hauria assegurat al mitjà citat que Duran i Lleida s’incorpora com a assessor del negoci de l’asseguradora que s’encarrega d’Amèrica del Nord i Euràsia, excloent a Espanya i Portugal. Un negoci que no inclou Llatinoamèrica, una part molt important del negoci que té l’asseguradora espanyola.

L’objectiu de Duran i Lleida s’ha complert. Cal recordar que a les acaballes de la seva carrera política va preguntar-se “De què viuria?” si tornava al món de la docència. En una entrevista a ‘El matí de Catalunya Ràdio’ va assegurar que els professors “ho passen molt malament, no guanyen prou, per tant no en tindria prou”.

Et pot interessar  AENA diu que "compleix la normativa", tot i ignorar el català i el topònim oficial a l'aeroport de Palma
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió