Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Santi Vidal i Germà Bel signen el manifest d’Independentistes d’Esquerra en suport al partit de Puigdemont

|

- Publicitat -

Aquest diumenge a les 12 del migdia al Passeig President Lluís Companys, 12, de Tarragona, davant l’estàtua del president màrtir, Independentistes i d’Esquerra realitzarà un acte en suport de les iniciatives, política i electoral, del president Puigdemont, que ha anunciat la creació d’un nou partit, després de trencar amb el PDeCat, pel pròxim 25 de juliol.

En aquest acte, homes i dones d’arreu dels Països Catalans, amb diverses trajectòries d’esquerres, donaran suport al manifest d’Independentistes d’Esquerra que dóna ple suport al president a l’Exili.

Publicitat

Entre els presents hi ha dues cares destacades com l’economista Germà Bel o el jutge Santi Vidal, exsenador d’ERC. També hi seran Josep Guia, Josep Sort, Irene Negre, Josep Andreu, Àngels Cabassés, Jaume Renyer , Joan Rendé o Jordi Miró, que mostraran el suport per a un nou impuls al procés independentista.

El nou partit de Puigdemont neix amb la idea de ser una eina independentista transversal i de basar-se en les persones i no les sigles, motiu pel qual Independentistes d’Esquerra ha explicat sentir-se còmode amb la nova formació.

Et pot interessar  Boye defensa l'exili de Puigdemont: "L'acusaven de covard i ara resulta que l'exili és la solució”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut