Divendres, 23 d'abril de 2021 - Edició 1002
La República

Santi Vidal i Germà Bel signen el manifest d’Independentistes d’Esquerra en suport al partit de Puigdemont

Participaran a un acte de suport aquest diumenge a les 12 del migdia al Passeig President Lluís Companys de Tarragona

Redacció
Redacció 18/07/2020

Aquest diumenge a les 12 del migdia al Passeig President Lluís Companys, 12, de Tarragona, davant l’estàtua del president màrtir, Independentistes i d’Esquerra realitzarà un acte en suport de les iniciatives, política i electoral, del president Puigdemont, que ha anunciat la creació d’un nou partit, després de trencar amb el PDeCat, pel pròxim 25 de juliol.

En aquest acte, homes i dones d’arreu dels Països Catalans, amb diverses trajectòries d’esquerres, donaran suport al manifest d’Independentistes d’Esquerra que dóna ple suport al president a l’Exili.

Entre els presents hi ha dues cares destacades com l’economista Germà Bel o el jutge Santi Vidal, exsenador d’ERC. També hi seran Josep Guia, Josep Sort, Irene Negre, Josep Andreu, Àngels Cabassés, Jaume Renyer , Joan Rendé o Jordi Miró, que mostraran el suport per a un nou impuls al procés independentista.

El nou partit de Puigdemont neix amb la idea de ser una eina independentista transversal i de basar-se en les persones i no les sigles, motiu pel qual Independentistes d’Esquerra ha explicat sentir-se còmode amb la nova formació.