Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Sabrià desautoritza Tardà: “No és l’opinió del partit”

|

- Publicitat -

Un article de Joan Tardà a un dels diaris de la caverna més reaccionaris contra el procés, El Periódico, donava a entendre que els 13 diputats d’ERC a Madrid havien de buscar un acord per a facilitar un govern espanyol.

L’històric republicà ha estat una de les cares més visibles del gir ideològic del partit, que havia estat el pal de paller de l’independentisme més convençut i ferm, que ha virat cap a tesis més pactistes i pragmàtiques.

Publicitat

Malgrat tot, però, aquest últim article de Tardà ha estat molt més criticat que altres ocurrències de l’exdiputat fins a tal punt que el cap de campanya d’ERC i membre de l’executiva del partit, Sergi Sabrià, li ha fet una elegant estirada d’orelles a través de les xarxes.

Sabrià afirma que “sempre és bo llegir Joan Tardà” però alhora advertia: “com important és que tothom sàpiga que expressa la seva opinió, no la d’Esquerra Republicana”.

Ara mateix, Rufián i els seus a Madrid tenen l’oportunitat de bloquejar la governabilitat d’Espanya o, d’altra banda, de facilitar el pacte perquè la Moncloa sigui de PSOE i Podemos.

Et pot interessar  Aragonès proposa celebrar un referèndum via l'article 92 de la Constitució espanyola
Publicitat

Opinió

Minut a Minut