Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Rull: “Si ho tornaríem a fer? Sí, però de manera diferent perquè n’hem après”

|

- Publicitat -

L’exconseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha assegurat que ell va seguir “exercint de conseller” i reunint el departament durant el temps que va durar el 155 i mentre va ser a la presó. “Jo no em vaig sentir cessat”, ha sentenciat, i ha afegit que no hi va haver “cap decisió transcendent” que es prengués al departament que no tingués la seva “aprovació i supervisió”.

Rull, que ha assistit aquest dimarts a la comissió d’investigació sobre el 155 al Parlament, també ha volgut llençar un advertiment als ciutadans de l’Estat i els ha dit que “avui” són els independentistes però que “demà” pot ser “qualsevol altre que gosi discrepar”. “El que diu la sentència [del Suprem] és que d’ara endavant qualsevol manifestació massa discrepant o massa massiva pot acabar sent sedició”, ha avisat.

Publicitat

Rull també ha insistit que la compareixença dels presos al Parlament és “una expressió d’anormalitat democràtica” perquè ells són a la presó per defensar “unes idees legítimes i democràtiques pacíficament”.

Rull, a la pregunta dels presents durant la comissió si ho tornarien a fer ha assegurat que sí però “de manera diferent” perquè explica que “n’hem après” i que va ser necessari i bo arribar fins al mur per “saber qui hi ha al darrere”.

Et pot interessar  Puigdemont veu cada cop "més a prop" el seu retorn a Catalunya: "En aquestes eleccions vaig a totes, no hi ha un pla B"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut