Diumenge, 28 de novembre de 2021 - Edició 1221
La República

Rufián surt escaldat després de criticar TV3 per entrevistar Jordi Pujol

Nogueras para els peus al líder d’ERC a Madrid recordant-li tota la brutícia que hi ha darrere el PSOE de Pedro Sánchez

Redacció
Redacció 08/01/2020

El portaveu d’ERC al Congreso, Gabriel Rufián, i la diputada d’JxCat Míriam Nogueras han protagonitzat aquest dimecres una picabaralla a Twitter per la reaparició de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol en un reportatge de TV3 per analitzar l’actualitat de la cooperació internacional per el desenvolupament a Catalunya.

Sota el títol de ‘Objectiu 0,7%’, Pujol participarà aquest diumenge al programa ’30 minuts ‘de la televisió catalana trencant així “un llarg silenci mediàtic”, segons recull la cadena en el seu perfil de Twitter.

La participació de Pujol en aquest programa ha provocat la reacció de Rufián que, en un missatge en aquesta xarxa social recollit per Europa Press, ha reclamat “a veure si el següent és per parlar de el 3%”.

Poc després, també a Twitter, Nogueras ha retret als republicans la seva abstenció en la investidura de pedro Sánchez per fer-lo president d’Espanya: “I a veure si després és amb Pedro Sánchez per parlar dels ERO, els GAL, el 155, el 135, el 17-A i el deute de l’Estat amb Catalunya”, ha tancat Nogueras.