Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Rufián surt escaldat després de criticar TV3 per entrevistar Jordi Pujol

|

- Publicitat -

El portaveu d’ERC al Congreso, Gabriel Rufián, i la diputada d’JxCat Míriam Nogueras han protagonitzat aquest dimecres una picabaralla a Twitter per la reaparició de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol en un reportatge de TV3 per analitzar l’actualitat de la cooperació internacional per el desenvolupament a Catalunya.

Sota el títol de ‘Objectiu 0,7%’, Pujol participarà aquest diumenge al programa ’30 minuts ‘de la televisió catalana trencant així “un llarg silenci mediàtic”, segons recull la cadena en el seu perfil de Twitter.

Publicitat

La participació de Pujol en aquest programa ha provocat la reacció de Rufián que, en un missatge en aquesta xarxa social recollit per Europa Press, ha reclamat “a veure si el següent és per parlar de el 3%”.

Poc després, també a Twitter, Nogueras ha retret als republicans la seva abstenció en la investidura de pedro Sánchez per fer-lo president d’Espanya: “I a veure si després és amb Pedro Sánchez per parlar dels ERO, els GAL, el 155, el 135, el 17-A i el deute de l’Estat amb Catalunya”, ha tancat Nogueras.

Et pot interessar  VIDEO | Vilagrà avisa que el finançament és un compromís de Sánchez: "Si no compleix, que no esperi un xec en blanc"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut