Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Rufián se’n fot del periodista Jordi Borràs per criticar-lo sobre les seves paraules de Perpinyà

|

- Publicitat -

El portaveu d’ERC al Congreso, Gabriel Rufián ha enviat un enverinat missatge al president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont aquest matí: “Està molt bé que t’aplaudeixin a Perpinyà però el repte és que ho facin a Cornellà, a Santa Coloma o a Sabadell”. Rufián ha argumentat que hi ha un “mentrestant” entre “els ideals i la realitat” i ha afirmat que ERC està disposat a liderar aquesta etapa “tingui els costos que tingui”.

Unes declaracions incendiàries i provocatives que el líder d’ERC a Madrid tenia ben calculades. Com era d’esperar, les respostes no s’han fet esperar a les xarxes. Una de les veus més autoritzades per la seva trajectòria per a criticar el discurs de Rufán ha estat el fotoperiodista Jordi Borràs.

Publicitat

El reporter ha estat contundent i advertia a Rufián “no es pot anar amb la màxima de ‘un sol poble’ i l’endemà confrontar Catalunya per motius lingüístics i culturals”. Però el fotoperiodista encara en tenia una més: “A banda de classista —no hi ha catalans millors o pitjors— és caure a la trampa etnicista dels que ens volen ulsteritzar”. Finalment Borràs li etzibava: “Un discurs irresponsable i perillós”.

Rufián, que li agrada entrar a l’inframón pantanós dels baixos cops i les respostes punyents a Twitter n’ha fet burla amb una imatge de Netflix tunejada deixant entendre que Borràs s’ho ha inventat tot, titllant-lo, de manera subliminal, de mentider:

Et pot interessar  ERC defensa un debat electoral amb Junts i el PSC per "confrontar idees"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut