Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Rufián no sap si patirà cap represàlia per titllar de “tarat” a Puigdemont: “Si cal demanar perdó mil cops més, ho faré”

|

- Publicitat -

El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, desconeix si patirà cap represàlia per les declaracions en què va dir “tarat” a Carles Puigdemont per haver proclamat la independència. “Si cal demanar perdó mil cops més, ho faré”, ha reiterat Rufián, que ha admès que dimecres es va equivocar “molt” i que les seves paraules van ser “inadmissibles”. El republicà també ha dit que ningú li va demanar que es disculpés, i que va ser ell mateix qui va fer-ho, per voluntat pròpia. “Recordo que quan ho vaig veure vaig pensar que havia de sortir de pressa a demanar perdó. No té cap mena de justificació”, ha afegit.

El portaveu d’ERC ha admès que no es va explicar bé, i que amb les seves declaracions intentava “contrarestar la creença que Twitter condiciona la política en moments tan importants com l’1-O”. “Em vaig equivocar de manera enorme”, ha insistit. Preguntat per si creu que tindrà represàlies, Rufián ha admès que no ho sap, però que “l’autocrítica és bona”, com també ho és “demanar perdó”.

Publicitat

Després de la ruptura del tractat d’amistat amb Algèria, Rufián ha dit que el canvi de posicionament del govern espanyol respecte al Sàhara era “una frivolitat i una inconsciència”. “Segurament els compensa pel control per la tanca”, ha raonat el diputat, que creu que s’han intercanviat principis “a canvi d’altres coses”.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut