Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Roldan blanqueja que l’hagin apartat: “És una decisió presa en equip”

|

- Publicitat -

La portaveu de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha assegurat aquest dijous que l’elecció del líder taronja al Parlament, Carlos Carrizosa, com a cap de llista per a les properes eleccions és una decisió “meditada” i “presa en equip”.

Roldán es va imposar el juliol de l’any passat a les primàries de Cs per ser la candidata a la Generalitat, però ahir dimecres a la nit la formació taronja va anunciar en un comunicat que el Comitè Permanent del partit havia decidit rellevar-la i situar Carrizosa com a presidenciable. En una entrevista amb Onda Cero, Roldán ha justificat el canvi per “intentar aconseguir una coalició constitucionalista a Catalunya” amb el PPC i el PSC. “El pas que hem fet va en aquesta línia”, ha dit.

Publicitat

La també senadora va aconseguir el 86,6% dels vots a les primàries de Cs i va vèncer els 11 rivals que li van disputar el càrrec. Preguntada per la utilitat d’aquests processos si finalment és la direcció estatal qui escull els candidat, Roldán s’ha limitat a donar les “gràcies a la militància” pel suport rebut. A més, ha rebutjat que se la consideri defenestrada: “És molt sucós intentar buscar la polèmica, però res més lluny de la veritat”.

Et pot interessar  Cs denuncia la Mesa del Parlament a la fiscalia del TSJC per tramitar la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut