Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Rivera no en té prou amb un fracàs: convoca una manifestació per aquest diumenge a Barcelona

Més del mateix: "en defensa de la Constitució" i per "demanar eleccions"

|

- Publicitat -

El president de Ciudadanos, Albert Rivera, ha anunciat aquest dilluns que el seu partit convoca una manifestació a Barcelona per diumenge vinent al matí amb el mateix objectiu que la concentració d’aquest diumenge a Madrid, “en defensa de la Constitució” i per exigir eleccions generals anticipades.

Després de presidir la reunió de l’Executiva permanent, Rivera ha assenyalat en roda de premsa que la concentració organitzada pel seu partit i el PP a la plaça de Colón de Madrid va ser un “èxit” per la quantitat de persones que van expressar la seva “voluntat inequívoca d’anar a votar” i pel “civisme” i el “clam patriòtic” que van mostrar.

Publicitat

“200.000 ciutadans de diferents ideologies, procedències i generacions van voler estar juntes per defensar la Constitució i la democràcia davant de les possibles negociacions que dugui a terme el president del Govern central amb els socis separatistes”, ha destacat.

Ara Cs convoca “la societat civil a Catalunya, més enllà de sigles i d’ideologies, a una manifestació transversal” per dir-li a Pedro Sánchez que “ni se li ocorri acceptar la negociació dels 21 punts” que li va plantejar el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, o “muntar una taula de la vergonya amb els partits separatistes”, ha explicat Rivera.

Amb aquesta marxa, que començarà a la plaça d’Urquinanoa i finalitzarà a la plaça de Sant Jaume, Ciudadanos se suma a les associacions que ja han expressat la seva voluntat de manifestar-se a Catalunya, amb l’objectiu de “defensar la Constitució i la democràcia allà on està en risc”.

Ciudadanos, “com a primer partit de Catalunya, creiem que tenim l’obligació d’organitzar” la manifestació, “però quants més siguem” per “parar els peus a Sánchez, millor”, ha assenyalat, i ha precisat que el lema seria el mateix que a Madrid: “Per una Espanya unida, eleccions ja”.

Et pot interessar  Entitats ecologistes i juvenils s'organitzen per a manifestar-se el 8 de juny a Barcelona davant "la crisi ecosocial"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut