Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Ridícul d’intel·lectuals unionistes del PSC usant la pandèmia per atacar el Govern

|

- Publicitat -

No és un embarbussament, és l’última ocurrència del PSC: usar la pandèmia del coronavirus per dir que la Generalitat fa política amb la Covid-19. Contradictori en sí mateix. Així es resumeix un manifest signat per “intel·lectuals” del PSC que ja neix tort.

El text clama contra la “mala gestió” de la Generalitat en la crisi del nou coronavirus alhora que titlla les paraules de la consellera Budó com a “declaracions irresponsables” que en una Catalunya independent “no hi hauria hagut tants morts”.

Publicitat

Només veient els perfils que hi ha darrere les firmes un ja es fa una idea clara que tot plegat és un pla orquestrat pel departament de comunicació del PSC per intentar despistar sobre la realitat de la gestió dels seus des de la Moncloa. Un intent de treure pit després de la nefasta i negligent gestió del PSOE des a l’executiu de Pedro Sánchez. 40 polítics, intel·lectuals i artistes, entre els quals destaquen la diputada del PSC al Parlament Beatriz Silva, l’exfiscal Carlos Jiménez Villarejo, l’exdiputat de Catalunya Sí que és Pot al Parlament Lluís Franco Rabell, l’exsenador d’En Comú Podem Óscar Guardingo, l’analista Gemma Galdon, la cineasta Isabel Coixet, el pintor Perico Pastor i el periodista Ramón de España.

Et pot interessar  El PSC, espantat pel retorn de Puigdemont, li treu ferro assegurant que "la societat catalana ja ha superat les lògiques personalistes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut