Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

Riba confia que “no es repeteixi la situació” del suplicatori a l’Eurocambra si es reactiva l’euroordre contra Puigdemont

L'eurodiputada d'ERC recorda que un 40% dels eurodiputats va rebutjar com s'havia fet el procediment, "totalment polititzat"

|

- Publicitat -

L’eurodiputada d’ERC, Diana Riba, ha assegurat en una atenció als mitjans que confia que “no es repeteixi la situació” del suplicatori a l’Eurocambra, si es reactiva l’euroordre contra l’europarlamentari de Junts Carles Puigdemont.

Després que el TGUE hagi rebutjat el recurs de Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí —que perden la immunitat de l’Eurocambra—, Riba ha recordat que un 40% dels membres del Parlament Europeu va rebutjar com s’havia fet el procediment, “totalment polititzat”.

Publicitat

“Lamentem que no es faci un favor a la casa”, ha afegit Riba, que creu que s’activarà una altra euroordre amb la nova situació jurídica a l’Estat, després de la derogació de la sedició. En aquest sentit, l’eurodiputada d’ERC espera que l’Eurocambra tingui “eines” perquè no es torni a repetir la situació del primer suplicatori.

Et pot interessar  ERC presenta el seu lema de campanya: 'Al costat de la gent. Al costat de Catalunya'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut