Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Resposta a les sentències: Primers talls de carreteres arreu del Principat

|

- Publicitat -

Les protestes per les condemnes per l’1-O afecten diverses carreteres catalanes. D’una banda, la C-31 està tallada a Verges en tots dos sentits per una protesta, com també l’N-II a Mataró també en tots dos sentits de la marxa. La C-66 està tallada a la Bisbal d’Empordà i la C-17 a Vic amb l’enllaç la C-25 al Gurb per una protesta d’estudiants. La GI-634 continua tallada a Verges i la C-13 a Tremp. En paral·lel, una marxa lenta de vehicles a la N-260 entre Navata i Figueres ha provocat retencions durant una estona, però el trànsit ja està normalitzat. D’altra banda, un centenar de persones han tallat la línia de Rodalies a Celrà (Gironès).

També a Barcleona hi ha hagut talls intermitents a les Rondes i Gran Via amb Balmes tallada. També travessera de les Corts tallada i la Diagonal tallada davant Palau Reial. Tsunami Democràtic ha convocat un punt de trobada de les columnes universitàries és Plaça Catalunya a les 12h.

Publicitat

AMPLIACIÓ.- Vuit carreteres tallades per protestes contra la sentència de l’1-O

A les 15:21h., les protestes a diferents punts de carreteres catalanes contra la sentència de l’1-O afecten a vuit punts de la xarxa viària. Es tracta de la B-10 a la Barceloneta, la B-20 a Diagonal sentit Llobregat, la C-17 a Vic en els dos sentits, la C-252/C-31 i la GI-634 a Verges, la C-37 a Querol en els dos sentits, l’N-240 a Valls i l’Espluga de Francolí en els dos sentits i l’N-II a Mataró en ambdós sentits.

AMPLIACIÓ.- Les protestes ciutadanes per la sentència de l’1-O dificulten el trànsit a 11 carreteres catalanes

Les protestes ciutadanes per la sentència de l’1-O dificultaven a les nou de la nit a onze carreteres catalanes, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). La C-58 estava tallada a aquella hora a l’altura de Ripollet en sentit sud. La C-17 presentava dos punts de tall, a Montcada i Reixac i a Vic, a l’enllaç amb la C-25 a Gurb. La C-31 estava tallada al Prat del Llobregat, on també s’interrompia el trànsit de la B-22 i de la C-32b en direcció a l’aeroport. La C-59 estava tallada a Castellterçol i l’N-II a Vilassar i el Masnou. La C-1411a estava tallada a Castellbell i el Vilar i la C-12 a Tortosa. Finalment, la C-16 estava tallada a Terrassa en ambdós sentits de la marxa. D’altra banda, hi ha marxa lenta a l’A-26 a Argelaguer en direcció Olot.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut