Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

Rahola carrega contra el Govern: “Ara continuem amb les parides de vies àmplies i taules de diàleg, que encara no hem perdut prou el temps”

La periodista ha lamentat que “el procés de destrucció definitiva de la immersió lingüística ha començat i no s’aturarà”

Redacció 10/12/2021
Fotograma de Pilar Rahola en vídeo del seu compte de Youtube "Paraula de Rahola" publicat el 29 de setembre

La coneguda periodista, Pilar Rahola, ha mostrat el seu escepticisme amb l’executiu català, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi dinamitat la immersió lingüística amb la quota del 25% de castellà a les aules.

Rahola ha lamentat que “el procés de destrucció definitiva de la immersió lingüística ha començat i no s’aturarà”. Així ha criticat que la denúncia de la família de l’Escola Turó del Drac ha causat que “el 50% de les hores lectives en aquesta classe”.

La periodista ha criticat la postura de l’executiu català, ja que es pot interpretar que segons Rahola, “les vies àmplies i les taules de diàleg” no són la millor manera d’assegurar la immersió lingüística.

Tal com ha informat el perfil de Twitter “El Turó, en català!” han interposat un recurs, fet que ha causat que de moment hi hagi les cautelars del 25% en castellà. “Un grup de famílies en desacord amb aquestes mesures imposades creiem convenient trobar-nos i plantejar-nos què fer-ne al respecte. Canya!” han reblat.