Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

Quina pastisseria catalana elabora el millor tortell de Reis?

|

- Publicitat -

La Pastisseria Joan, amb establiments a Sant Feliu de Llobregat i al Papiol, elabora el millor tortell de Reis artesà de Catalunya segons el concurs organitzat per la plataforma Panàtics a través de l’obra social Ernest Verdaguer. Es tracta de la tercera edició del concurs, que ha atorgat el Premi al Millor Tortell de Reis de Catalunya a Albert Sánchez de la Pastisseria Joan del Papiol.

Però a banda de descobrir a on es fa el tortell més bo, el concurs té una segona finalitat solidària. Cada participant ha de presentar dos tortells; un perquè el valori el jurat i l’altre o altres (tants com es vulgui) s’han lliurat a diferents entitats i menjadors socials. D’aquesta manera, usuaris de la Fundació del Convent de Santa Clara de Manresa, el Quiosquet de Déu del Raval, la Fundació Arrels i Hospital de Campanya de l’Església de Santa Anna han pogut gaudir dels millors tortells.

Publicitat

La reconeguda Pastisseria Joan també s’ha emportat enguany la distinció de millor Panellet de Pinyó. Anteriorment, va guanyar a  Millor coca de Sant Joan (2021), Millor palmera (2019) i Millor Postre (2018). Al seu compte d’Instagram, han rebut amb il·lusió aquesta nova fita, tot agraint la tasca al jutjat, la fidelitat als clients i reconeixent l’esforç dels finalistes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PastisseriaJoan (@pastisseriajoan)

Publicitat

Opinió

Minut a Minut