Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

Puigneró: “L’Estat espanyol faria bé de sortir de la bogeria de prohibir el groc perquè fa el ridícul”

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha valorat la petició de la Junta Electoral Central al Govern perquè retiri els llaços grocs de les institucions públiques […]

Agències 13/03/2019
Pla mig del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, en un esmorzar informatiu 'Forum Europa Tribuna Catalunya', el 13 de març del 2019 (Horitzontal).

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha valorat la petició de la Junta Electoral Central al Govern perquè retiri els llaços grocs de les institucions públiques tot afirmant que l’Estat espanyol “fa el ridícul” amb aquest requeriment.

Puigneró també ha afirmat que aquests símbols “no representen cap partit polític” sinó que denuncien “una situació de repressió”. “L’Estat faria bé de sortir d’aquesta bogeria de prohibir el groc perquè fa el ridícul”, ha dit. A més, el conseller ha apuntat que l’executiu català està analitzant jurídicament les “connotacions” darrere el fet que els magistrats de l’organisme que ha enviat la petició formin part del Tribunal Suprem, institució que, al seu torn, està jutjant els líders sobiranistes encausats per l’1-O.