Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Puigdemont en arribar a Perpinyà: “Estar a Catalunya és un honor immens”

Ha descobert una placa amb el seu nom a la ‘Pedra del Mur de les Llegendes’ de la USAP

Redacció
Redacció 28/02/2020
El president de l'USAP, François Rivière rep Carles Puigdemont

El president a l’exili, Carles Puigdemont ha assegurat aquest divendres des de Perpinyà, capital de la Catalunya Nord, que “estar a Catalunya és un honor immens”.

Acompanyat pels consellers a l’exili i ara també eurodiputats Toni Comín i Clara Ponsatí, Puigdemont ha arribat a l’estadi Aimée Giral de la USAP amb gran expectació entre els presents, que l’han rebut amb crits de ‘President’ i ‘Visca Catalunya’.

“Estar a Catalunya, acompanyat de Comín i Ponsatí, és un honor immens. Espero que avui puguem veure un gran partit de rugbi, que és el que ens ha portat fins aquí, i que demà sigui un gran dia”, ha recalcat al referir a l’acte organitzat pel Consell per la República.

També han estat amb ell aquest divendres a la tarda el conseller Jordi Puigneró i el director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Josep Puigbert.

Una placa amb el seu nom

Abans de les declaracions als mitjans, Puigdemont ha descobert una placa amb el seu nom a la ‘Pedra del Mur de les Llegendes’ de la USAP al costat del president d’aquest club de rugbi, François Rivière, i després han accedit a l’estadi per seguir el partit entre la USAP i el Rouen.

“És un honor que un club català, tan important i estimat a Catalunya, un club històric de l’esport català, hagi tingut el detall d’inscriure nostre nom en aquest mur”, ha assegurat Puigdemont.

La visita d’Puigdemont a l’estadi de la USAP és el primer dels actes de Puigdemont previstos a Perpinyà, el més important dels quals serà l’organitzat el dissabte pel Consell per la República al Parc de les Exposicions de la ciutat.