Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Puigdemont en arribar a Perpinyà: “Estar a Catalunya és un honor immens”

|

- Publicitat -

El president a l’exili, Carles Puigdemont ha assegurat aquest divendres des de Perpinyà, capital de la Catalunya Nord, que “estar a Catalunya és un honor immens”.

Acompanyat pels consellers a l’exili i ara també eurodiputats Toni Comín i Clara Ponsatí, Puigdemont ha arribat a l’estadi Aimée Giral de la USAP amb gran expectació entre els presents, que l’han rebut amb crits de ‘President’ i ‘Visca Catalunya’.

Publicitat

“Estar a Catalunya, acompanyat de Comín i Ponsatí, és un honor immens. Espero que avui puguem veure un gran partit de rugbi, que és el que ens ha portat fins aquí, i que demà sigui un gran dia”, ha recalcat al referir a l’acte organitzat pel Consell per la República.

També han estat amb ell aquest divendres a la tarda el conseller Jordi Puigneró i el director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Josep Puigbert.

Una placa amb el seu nom

Abans de les declaracions als mitjans, Puigdemont ha descobert una placa amb el seu nom a la ‘Pedra del Mur de les Llegendes’ de la USAP al costat del president d’aquest club de rugbi, François Rivière, i després han accedit a l’estadi per seguir el partit entre la USAP i el Rouen.

“És un honor que un club català, tan important i estimat a Catalunya, un club històric de l’esport català, hagi tingut el detall d’inscriure nostre nom en aquest mur”, ha assegurat Puigdemont.

La visita d’Puigdemont a l’estadi de la USAP és el primer dels actes de Puigdemont previstos a Perpinyà, el més important dels quals serà l’organitzat el dissabte pel Consell per la República al Parc de les Exposicions de la ciutat.

Et pot interessar  Llarena rebutja la setena recusació contra ell presentada per Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut