Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Puigdemont defensa Josep Lluís Alay: “La repressió no s’atura”

|

- Publicitat -

El jutjat d’instrucció 28 de Barcelona ha citat a declarar el 15 de juliol al director de l’oficina del president a l’exili Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay. Segons ha informat l’Oficina de Puigdemont, Alay ha estat citat a la Ciutat de la Justícia a les 10.30 hores de dimecres vinent per la querella presentada per la fiscalia acusant-lo d’un delicte continuat de malversació de fons públics i de prevaricació administrativa. En concret, la fiscalia vol que s’investigui un viatge a Nova Caledònia que, segons l’oficina, és “justificat i oficial” en motiu de la celebració del referèndum d’autodeterminació del 4 de novembre del 2018. Hi inclou el pagament de peatges per visitar els polítics presos a Lledoners el setembre del 2018.

Puigdemont ho té clar: “La repressió no s’atura”

Publicitat

El president a l’exili no ha dubtat i ha titllat la citació de “repressió” i que ha sentenciat que “no s’atura davant de res” i que, a més, “pren totes les formes possibles”. Respecte de l’acció de Josep Alay, ha recordat que “se’l persegueix només perquè és el director de la meva oficina”. Pel president a l’exili, es tracta d’una “persecució política davant la qual no es pot callar ni mirar cap a un altre costat”.

Dard a ERC i la taula de diàleg

La taula de diàleg que s’ha de celebrar aquest juliol amb representants del Gobierno i de la Generalitat torna a quedar tocada segons Puigdemont: “La repressió és un diàleg ben estrany” ha incidit davant, a més, la possibilitat que aquesta taula no s’acabi torbant al juliol.

Et pot interessar  El TC desestima el recurs de Junqueras contra la decisió d'excloure'l de les eleccions generals del 2019
Publicitat

Opinió

Minut a Minut