Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

PP i NNGG hissaran la bandera d’Espanya i repartiran la Constitución a la plaça de Catalunya

Nova provocació de l'unionisme al cor de Barcelona

|

- Publicitat -

El PP català i Nuevas Generaciones celebraran els 40 anys de la Constitución del 1978 amb un acte el 6 de desembre a la plaça de Catalunya de Barcelona que inclourà un hissat de la bandera d’Espanya i el repartiment d’exemplars de la Carta Magna; a més, els promotors faran una defensa de la Llei de Símbols que va presentar el PP i va ser rebutjada pel Ple del Congrés dels Diputats.

Així ho ha avançat a Europa Press el president de NNGG, Diego Gago, que ha assenyalat que amb aquest acte volen “conscienciar els catalans que el règim més gran de llibertats de la història del país l’ha donat la democràcia i la Constitución”.

Publicitat

Enmig del procés sobiranista que, a parer seu, ha patit Catalunya en l’últim any i mig, l’organització juvenil del PP vol fer valdre la Carta Magna com a marc de legalitat i de convivència entre els ciutadans.

Polseres amb l’estanquera

Amb aquest esperit, entre les 9 i les 11.00 hores del dia 6 de desembre, NNGG i membres del PP català, entre ells el seu president, Alejandro Fernández, acudiran a la plaça Catalunya per repartir uns 300 exemplars de la Carta Magna, hissar la bandera d’Espanya i repartir polseres amb el lema ‘Jo vaig néixer en democràcia’.

A més, els organitzadors portaran una càmera digital per gravar testimonis dels ciutadans i el que els evoca aquest aniversari de la Constitución; després difondran un “collage amb totes les intervencions”, ha afegit Gago.

El president de NNGG ha subratllat que en aquest acte remarcaran la Llei de Símbols que va presentar el Grup Popular i que no va prosperar en el Ple del Congreso. Al seu entendre, aquesta normativa és “crucial” per acabar amb la “impunitat” i conscienciar una part de la societat catalana que percep com es posen símbols anticonstitucionals en edificis públics.

Et pot interessar  El PPC allarga la mà a Junts per "entendre's" en l'impost de successions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut