Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Polèmica a les oposicions a diplomàtic: Pregunten per l’orientació sexual de la Princesa Leonor

|

- Publicitat -

Una pregunta durant la prova d’idiomes de les oposicions a diplomàtic ha aixecat polseguera. “Què passaria si la princesa Leonor fos lesbiana i es casés amb una dona?”. Aquesta és la qüestió plantejada a un opositor en el segon dels quatre exercicis, segons informa vózpopuli.

L’esperpèntica situació ha generat debat al món diplomàtic, i fins i tot s’ha arribat a qüestionar la legalitat de la pregunta, ja que Leonor és encara menor d’edat. D’altres, ho consideren com una mostra més de “politització” del temari. “Al Parlament d’Holanda es va tractar aquesta qüestió, perquè han d’aprovar el matrimoni de l’hereu, però ho van parlar quan va complir la majoria d’edat i Leonor té només 16 anys”, recull el mitjà.

Publicitat

El Ministeri d’Afers Exteriors fuig d’estudi i diu que no és responsable d’aquesta qüestió. “No existeix una pregunta escrita sobre l’orientació sexual de la princesa”, exposen fonts ministerials a vózpopuli.

Et pot interessar  La polèmica per convidar AC a unes jornades de Sabadell porta l’ANC a prohibir actes amb candidats del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut