Dimarts, 9 d'agost de 2022 - Edició 1474
La República

Plantofada de Puigdemont a la caverna per especular sobre la caducitat del seu DNI

“Ja heu investigat des d’on es van filtrar les meves dades personals?”

Gerard Sesé 17/12/2019
Carles Puigdemont, president legítim de Catalunya / ACN

La caverna mediàtica segueix tenint com a objectiu de la seva obsessió contra el procés i Catalunya a Carles Puigdemont. Així ho demostra el digital CatalunyaPress, que repesca el tronat tema de la caducitat del DNI del president a l’exili.

Segons el digital citat, el pròxim 3 de febrer el document d’identitat de Puigdemont caduca segons el diari “li queden menys de dos mesos per poder gaudir del seu DNI, ja que a principis de febrer acabarà el seu període de validesa”.

El president, però, no s’arronsa davant aquestes especulacions malintencionades i ha volgut respondre amb contundència. Primer de tot, ha recordat que “el compte enrere comença des del dia que te’l renoves” traient ferro i desacreditant les hipòtesis que puguin generar-se amb la notícia. A més, clava una bona plantofada al mitjà de la caverna quan els interpel·la directament: “Per cert, ja heu investigat des d’on es van filtrar les meves dades personals que us permeten saber la data de caducitat del meu document? Això sí que seria notícia, i no pas que els DNI caduquin”.