Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Plantofada de Puigdemont a la caverna per especular sobre la caducitat del seu DNI

|

- Publicitat -

La caverna mediàtica segueix tenint com a objectiu de la seva obsessió contra el procés i Catalunya a Carles Puigdemont. Així ho demostra el digital CatalunyaPress, que repesca el tronat tema de la caducitat del DNI del president a l’exili.

Segons el digital citat, el pròxim 3 de febrer el document d’identitat de Puigdemont caduca segons el diari “li queden menys de dos mesos per poder gaudir del seu DNI, ja que a principis de febrer acabarà el seu període de validesa”.

Publicitat

El president, però, no s’arronsa davant aquestes especulacions malintencionades i ha volgut respondre amb contundència. Primer de tot, ha recordat que “el compte enrere comença des del dia que te’l renoves” traient ferro i desacreditant les hipòtesis que puguin generar-se amb la notícia. A més, clava una bona plantofada al mitjà de la caverna quan els interpel·la directament: “Per cert, ja heu investigat des d’on es van filtrar les meves dades personals que us permeten saber la data de caducitat del meu document? Això sí que seria notícia, i no pas que els DNI caduquin”.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut