Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Peyu denuncia la suspensió d’actuacions per estar en contra dels correbous: “Si permeteu aquesta bestiesa, em cancel·lo voluntàriament”

|

- Publicitat -

L’actor i humorista, conegut per a les seves aparicions a la ràdio, televisió i teatre es mostra totalment en contra dels correbous. Després d’un vídeo de La Ràpita on s’han realitzat correbous aquest dissabte Peyu critica aquesta pràctica i se’n vol desentendre completament.

L’humorista manifesta que per a titllar aquesta pràctica d’ “una autèntica merda”, li han cancel·lat una actuació aquest estiu a les Terres de l’Ebre i en una piulada denuncia: “Mentre seguiu permetent aquesta bestiesa no cal que em truqueu, ja em cancel·lo jo voluntàriament”. Finalment, recorda que tenim a les portes les eleccions municipals: “Va valents! Que venen eleccions municipals!”

Publicitat

En el vídeo gravat a La Ràpita hi apareix una vaca que queda atrapada entre els barrots dins la plaça i el tuit fa referència a l’Ajuntament de La Ràpita qui els pregunta: “Aquestes son les vostres festes” i seguidament hi va enganxada l’etiqueta #ProuCorrebous.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut