Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Paralitzen de forma temporal el desnonament de 12 famílies vulnerables, que afectava també 8 menors i una dona embarassada

|

- Publicitat -

El desnonament de 12 famílies vulnerables residents del municipi de Rocafort (Horta Nord), que també afectava 8 menors i una dona embarassada, ha quedat paralitzat durant 60 dies a petició de la Sareb, la propietària de la finca. L’objectiu de la paralització és el de revisar els expedients per tal de certificar la situació de vulnerabilitat de les persones afectades pel desnonament.

Les famílies amenaçades pel desnonament fa setmanes que viuen amb l’ai al cor esperant l’execució de la mesura, que semblava inevitable, donat el caràcter d'”urgent” que tenia. Tanmateix, la Sareb, després de conèixer la situació de vulnerabilitat de les famílies ocupants (les quals viuen sense aigua potable perquè els han tallat el subministrament) de la finca, va sol·licitar la paralització del desnonament de forma temporal.

Publicitat

Finalment, el magistrat ha accedit a retirar l’ordre del desnonament durant 60 dies, fins que la Sareb hagi acreditat la situació de vulnerabilitat dels inquilins, segons informa el Levante-EMV. No obstant això, la decisió final sobre si executar o no el desnonament la prendrà el jutge.

Per ara, les famílies afectades han de rebre la visita dels treballadors socials de l’Ajuntament de Rocafort perquè elaborin l’informe de vulnerabilitat municipal, document clau pel jutjat i la Sareb.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut