Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Paluzie revalida el càrrec com a presidenta de l’ANC amb una àmplia majoria de suports

|

- Publicitat -

Elisenda Paluzie tornarà a ser la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana dos anys més després que el Secretariat Nacional, reunit telemàticament durant hores aquest dissabte, ho hagi decidit per àmplia majoria. L’economista i professora universitària ha obtingut una còmoda victòria, repetint majoria com a les eleccions del SN.

Així doncs, només ha calgut una volta, ja que Elisenda Paluzie ha obtingut 63 (el 85,1%) i l’única alternativa, Montse Soler ha obtingut 10 vots (el 13,5%). Només hi ha hagut un vot en blanc.

Publicitat

Per a la vicepresidència també hi ha hagut una sola ronda de votació, ja que David Fernàndez ha obtingut també una majoria de vots, un total de 51 (el 68,9%) i Salvador Vergés 13 vots (el 17,6%) i en blanc 10 (el 13,5%).

Tal com ha pogut saber La República, la reunió ha la primera trobada del SN hi ha hagut “un bon ambient en general” i tots els discursos han estat en voluntat de sumar “i en positiu”. El resultat de les votacions també demostren un alt grau d’unitat del SN.

Et pot interessar  [DARRERA HORA] El no a una llista cívica de l’Assemblea guanya en una votació ajustada
Publicitat

Opinió

Minut a Minut