Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Pacheco demana a Aragonès una reforma fiscal “més integral” per invertir en polítiques socials

|

- Publicitat -

El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, ha demanat al vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, una reforma del sistema fiscal “més integral” per garantir un augment dels ingressos i disposar de més recursos per desenvolupar polítiques socials.

Això és el que ha demanat a la reunió que tots dos han mantingut aquest divendres i que també ha comptat amb la presència del secretari de Treball i Economia del sindicat, Ricard Bellera.

Publicitat

CCOO ha centrat les seves demandes en l’augment de l’Índex de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC) i en demanar més inversió en el teixit productiu, com en el Pacte Nacional per a la Indústria (PNI).

També ha reclamat augmentar la partida destinada a qualificació i coneixement i ha assenyalat que la dedicada a polítiques d’habitatge “és insuficient”.

Pacheco també ha emplaçat a la Generalitat a què, en cas d’aconseguir més recursos derivats de l’increment de l’objectiu de dèficit, es dediquin a despesa social, inversió industrial i teixit productiu.

Et pot interessar  Albiach critica que Aragonès "parla més del referèndum com a candidat que en tres anys al Govern"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut